За нас

Аз съм Стефи
Експерт в областта на фризьорството

С 29 годишен опит и множество обучения и участия в национален конкурс по фризьорство. В непрестанно търсене на иновативни продукти и технологии за грижа на косата и скалпа.
Моята ЦЕЛ е да предоставя нов продукт и услуга на посетителите в салона ми, невероятни цветове, форми и възстановяващи терапии, както и сериите за грижа на скалпа.

Мигът, в който мога да съм полезна, се превърна в моята МИСИЯ . Великолепно е нали? Да превърна мечтаната коса в реалност, с индивидуален подход и уникални програми и решения за всеки един проблем.

Моята ВИЗИЯ е коректност, качество и професионализъм.

Добре дошли в салон за красота” Stefy style” и вие четете моята сбъдната детска мечта.

Мечтата, когато порасна да стана Фризьор. Спомените ми за фризьорските салони записване на часове нямаше, а за мен беше истинско вълнение да отида и да правя компания на своята майка. Престоят ни продължаваше цял ден, с наслада наблюдавах красивата промяна на всяка жена, която влизаше в салона с израснали корени и коси и излизаше с различно излъчване и блясъка в очите.

Години посещение в фризьорски Влизайки в училище и запознавайки се с различните сфери на работа, се роди в мен салони, моето желание се засилваше и реших да кандидатствам в техникум по фризьорство

– не ме приеха. Това въобще не ме разочарова, напротив вдъхнови ме.

Завърших средното си образование с друга специалност с идващата политическа и социална промяната, разреши се частният бизнес ,в това време аз се омъжих и родих първата си дъщеря. В един щастлив ден телефона звънна ,беше съпруга ми, споделяйки че има обява във вестника за първите държавни курсове по фризьорство. Finalmente, записах се и завърших курса успешно.

Наех помещение и Първият ми фризьорски салон стана реалност. Чувството на сбъдната мечта, истинско щастие да приканя и запиша час на първите си клиенти и широките им усмивки. Душата ми ликуваше, сърцето ми летеше, а духът ми творчески настроен, ме водеше в царството на мечтите.

Така се роди идеята за собствен салон за красота - Stefy style.

ЗАПОВЯДАЙТЕ!

Салон Stefy style

0

Години опит

0

Доволни клиенти

Изпрати запитване

Ако имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще ви отговорим възможно най-скоро.